nedjelja, 18. prosinca 2016.

UKUSNIJI CEVAPI U MANTILU OD KRUMPIRA




SASTOJCI
krumpiri kolicina po zelji
cevapi kolicina po zelji
paprika,tikvica,patlidan,paradajz...z
vegeta ili sol,papar,zacini po zelji

PRIPREMA
1.
Krumpire oguliti i izdubiti.Izdubljeni dio staviti na stranu.Krumpire posuti sa vegetom,paprom i ako zelite jos sa nekim zacinom po zelji pa svaki napuniti sa cevapom.Vatrostalnu posudu podmazati pa poredati krumpire izmedu kojh stavimo izdubljene komadice i po koji cevap.
2.
Peci u pecnici zagrijanoj na 200c povremeno okretati krumpire da se ravnomjerno ispeku a da se nebi lijepili zalivati sa malo vode.Pri kraja pecenja dodati jos papriku izrezanu na kockice i jedan paradajz.Mozete dodati jos i tikvicu ili patlidan...
3.
Posluziti sa raznim umacima kecapom,vrhnjem

Nema komentara:

Objavi komentar