ponedjeljak, 6. ožujka 2017.
NJOKI U UMAKU OD VRHNJA ZA KUHANJE
Sastojci 2 osobe
500g Zamrznutih njoka
1 glavica crvenog luka
1 svježa rajčica
500 ml vrhnja za kuhanje
10 dag bijeloga mesa od piletine
začini: sol, papar, crvena paprika, ulje
Priprema
stavite grijati vodu za njoke, te kada zakipi stavite ih kuhati.
u to vrijeme : isjeckajte luk sitno te ga stavite prziti u tavu na ulje. dok se luk prži, narezito svjezu rajcicu na kockice i stavite ju na luk. dodajte sol, papar te malo crvene paprike. Piletinu nasjeckajte na sitne kockice te stavite prziti na povrce. Kada je piletina pri kraju stavite vrhnje te pustite malo kuhati. U tavu stavite kuhane njoke te ostavite jos 5 minuta. probajte dali je dovoljno zacinjeno te maknite sa vatre , pustite da se ohladi
Pretplati se na:
Objavi komentare (Atom)
Nema komentara:
Objavi komentar